wrapper

Радови на „појачаном одржавању“ улице Веселина Маслеше приведени су крају.

Пре уређења коловоза и пешачких површина извршена је и замена дотрајалих водоводних цеви, а обезбеђивање бољих услова за становнике ове улице наставља се и даље.

Наиме, у наредних 30 дана, постојеће светиљке биће замењене светиљкама у лед технологији. Вредност овог уговора је 534 хиљаде динара, док је укупна вредност радова на појачном одржавању 4 милиона динара.

Инвеститор радова на појачаном одржавању улице Веселина Маслеше је Дирекција за урбанизам и изградњу Лесковац, а извођач је „Трејс“ ПЗП Врање.

-  Оно што бих желео да истакнем јесте да смо у последње две године у посао преко Дирекције увели десетак различитих извођача радова, који су добијали посао на тендеру. При њиховом одабиру руководимо се само односом квалитета и цене, за разлику од наших претходника који су радили углавном са једним или два извођача - рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је обишао ову улицу.

Осим ове саобраћајнице, нови изглед ускоро ће добити и улица Радоја Домановића у Лесковцу, а вредност радова је 3,6  милиона динара.

У току наредне недеље почеће радови на појачаном одржавању другог дела улице Бабичког одреда и 28. марта. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија