wrapper

Делегација града Лесковца на челу са градоначелником Гораном Цветановићем претходна два дана боравила је у Бијељини поводом „Пантелинских дана“.

На Дан Светог Пантелејмона, 9. августа - градске славе, испред Градске управе Бијељине организовано је ломљење славског колача, а улицама града прошла је литија након литургије у цркви Светог Ђорђа.

Током посете градоначелник Лесковца Горан Цветановић и градоначелник Бијељине Мићо Мићић договорили су наставак и проширење сарадње.

Обраћајући се  медијима градоначелник Лесковца захвалио се на пријему и изразио наду да ће ова посета бити добра основа за братимљење Лесковца и Бијељине.

Србију су поред Лесковца представљали и градови Нови Сад, Сремска Митровица, Зрењанин, Крушевац и друге локалне самоуправе.  

Кум славе ове године био је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић најбољи је начелник у Републици Српској у 2016. години по оцени жирија за доделу признања „Капетан Миша Анастасијевић“. Признање је уручено на свечаности у Бањалуци у организацији Универзитета у Бањалуци, Универзитета у Новом Сад и агенције „Медиаинвент“.

Прилог Телевизије "Арена" можете погледати овде.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија