wrapper

Градски дечји хор „Звездице“ наступио је у сали Цркве Рођења Пресвете Богородице у Бечу на хуманитарном концерту хорова „Деца певају за децу – помозимо Тиршовој“.

Концерт је организовао одбор СПКД "Просвјета" у Аустрији на иницијативу и уз Благослов Његовог Преосвештенства Епископа аустријско-швајцарског господина Андреја. Са гостима из Србије, певала су и деца из Малог хора Просвјете и домаћини из цркве Рођења Пресвете Богородице у Бечу, како би се прикупила средства за боље услове лечења деце на Универзитетској дечјој клиници Тиршова у Београду.

Концерту су присуствовали Тања Сантрач, први секретар амбасаде Србије у Аустрији.,Бојан Стојановић, други асекретар амбасаде, иначе Лесковчанин,  госпођа Весна Фогт и господин Милун Николић, осведочени хуманисти, који су позвали присутне да донирају средства и пренели поздраве тима Дечије универзитетске клинике Тиршова из Београда.

Град Лесковац подржава рад Градског дечјег хора „Звездице“, а овогодишњу концертну сезону локална самоуправа подржала је са 700.000 динара.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија