wrapper

НАСТАВАК УСПЕШНЕ САРАДЊЕ СА ОРГАНИЗАЦИЈОМ ХЕЛП

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цватановић и Војкан Миловановић шеф ХЕЛП канцеларије у Нишу данас су потписали уговор за релаизацију пројекта „Помоћ при запошљавању и самозапошљавању угрожених група“ који предност даје социјалној категорији и фокусиран је на запошљавање локалног угроженог становништва са посебним акцентом на групе у повећаном ризику од социјалне искључености. Циљ пројекта је да се смањи сиромаштво, да се допринесе социјалној инклузији и економском оснаживању.

Read more...

ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ВУЧИЋ ПРИСУСТВОВАО СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ ЗАВРШЕТКА ПРВЕ ФАЗЕ РАДОВА НА ИЗГРАДЊИ НОВЕ ФАБРИКЕ КОМПАНИЈЕ ЕРЕНЛИ У ЛЕСКОВЦУ

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је свечаности поводом завршетка прве фазе радова на изградњи нове фабрике компаније Еренли у Лесковцу и том приликом истакао да је то 23. турска фабрика у Србији, као и да држава својом одговорном политиком и озбиљним приступом може да привуче још инвеститора из те земље.

Read more...

САЈАМ ШОПИНГ ЦЕНТАР ОБОГАЋУЈЕ СВОЈУ ПОНУДУ

У тржном центру Сајам данас је са радом почела продавница одеће Piazza Italia.

Read more...

ОТВОРЕН РЕСТОРАН "МОНТАЛЕ" У СКЛОПУ ХОТЕЛА ЛЕСКОВАЦ

„Уочи новогодишњих и божићних празника, град Лесковац добија још један ресторан који ће употпунити понуду хотела Лесковац где су привредници југа Србије на темељу старог престижа изградили модеран комплекс где данас ради преко 130 људи. Поред шест локала у којима се продаје роба познатих светских брендова, мале и велике свечане сале, од данас Лесковчани на располагању имају и савремен ресторан. Господин Марић који се упустио у овај угоститељски подухват је до сада уложио преко 700.000 евра, а са инвестицијама ће наставити с обзиром на то да нас очекује и отварање кафића који је у завршној фази припреме,“ – рекао је јуче градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић на отварању новог ресторана „Монтале“.

Read more...