wrapper

Градске вести

УДРУЖЕЊА ХИСАРСКИ ШАМПИОНИ И ТИМ 42 ОРГАНИЗУЈУ ЕКОЛОШКИ ВОЛОНТЕРСКИ КАМП ДАНАС И СУТРА НА ХИСАРУ

Удружење Тим 42 и удружење Хисарски шампиони данас и сутра организују акцију чишћења и уређена на брду Хисар и у парку Девет Југовића, а у оквиру дводневног волеонтерског Еколошког кампа.

Read more...

УКЛАЊА СЕ ДИВЉА ДЕПОНИЈА У МЗ МИЛЕНТИЈЕ ПОПОВИЋ

Одељење за заштиту животне средине Градске управе града Лесковца , у сарадњи са ЈКП "Комуналац" , Одељењем комуналне полиције и компанијом PWW, спровело је акцију чишћења и уређења јавне површине у месној заједници Милентије Поповић.

Read more...

СА КОМПАНИЈОМ ЕРЕНЛИ ПОТПИСАН УГОВОР О ОТУЂЕЊУ ЗЕМЉИШТА

Данас је у Лесковцу потписан уговор између Републичке Дирекције за имовину и компаније Еренли ДОО Лесковац којим је извршено отуђење земљишта из јавне својине Републике Србије у својину привредног другштва Еренли ДОО Лесковац, чиме су створени услови за почетак реализације ове инвестиције у индрустијској зони - Зелена зона.

Read more...

НА ИМЕ УСЛУГА ЈКП "КОМУНАЛАЦ" ЛЕСКОВАЦ ИСПЛАЋЕНО 11,5 МИЛИОНА ДИНАРА

Данас је из буџета града Лесковца на рачун ЈКП "Комуналац" Лесковац исплаћена сума од 11,5 милиона динара на име испостављених привремених ситуација за одржавање зелених површина на територији града Лесковца, Вучја и Брестовца, као и за одржавање чистоће на територији града Лесковца и насељеног места Вучја. 

Read more...

ПОЗИВ ПРИВРЕДНИЦИМА И ПРЕДУЗЕТНИЦИМА НА ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА СА ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ

У четвртак, 28.10.2021. године од 11 часова у сали Градског већа, градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић ће разговарати са привредним субјектима са територије града Лесковца.

Read more...

ОДРЖАН 14. СИМПОЗИЈУМ ПОД НАЗИВОМ “САВРЕМЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ И ПРИВРЕДНИ РАЗВОЈ“

Данас је, у организацији Технолошког факултета Лесковац, одржан 14. Симпозијум са међународним учешћем под називом “Савремене технологије и привредни развој“ у малој сали хотела Бавка. Симпозијум окупља еминентне стручњаке свих поља технологије, како из земље, тако и из иностранства.

Read more...

МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ И ГРАДОНАЧЕЛНИК ЦВЕТАНОВИЋ РАЗГОВАРАЛИ У СВИРЦУ СА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић је данас боравио у Лесковцу и са градоначелником др сци. мед. Гораном Цветановићем посетио пољопривреднике у Свирцу како би разговарали о покретању откупљивачког центра за парадајз и паприку.

Read more...

ИЗ БУЏЕТА ГРАДА ИСПЛАЋЕНО 5,4 МИЛИОНА ДИНАРА НА ИМЕ ЈАВНИХ РАДОВА

Данас је из буџета града Лесковца исплаћена сума од 5.400.000 динара на име Јавних радова, као мере активне политике запошљавања за 2021. годину.

Read more...

ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ САОБРАЋАЈНИЦЕ У СЕЛУ ВОЈИНИЦА

Данас су у селу Војиница почели радови на уређењу саобраћајнице у дужини од преко 850 метара. Средства за реализацију овог важног пројекта у вредности од 6,2 милиона динара обезбедио је Град Лесковац. Извођач радова је „ПЕРИЦА ЈОВИЋ предузетник АБ КОП“ из Власотинца.

Read more...

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА НОВЦА ЗА УЏБЕНИКЕ УЧЕНИКА ПРВОГ РАЗРЕДА ОСНОВНИХ ШКОЛА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЛЕСКОВЦА

Град Лесковац већ трећу годину заредом из буџета издваја средства за уџбенике за све ученике првог разреда основних школа на територији града.
Финансијска помоћ родитељима ђака првака се остварује тако што родитељи поднесу захтеве школама које даље документацију прослеђују Одељењу за друштвене делатности Градске управе након чијег спровођења поступка се на рачун родитеља који је поднео захтев уплаћује 6000 динара.
Read more...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија