wrapper

Градске вести

УРЕЂЕЊЕ ЈАВНИХ ПОВРШИНА У ДОЊЕМ ТРЊАНУ

Овог викенда, Одељење за заштиту животне средине Градске управе града Лесковца, у сарадњи са ЈКП "Комуналац", Одељењем комуналне полиције и компанијом PWW, спровело је акцију уређења јавне површине и уклањања дивљих депонија у Доњем Трњану.

Read more...

ОДРЖАН 11. DRUM DUM FEST У ЛЕСКОВЦУ

Вечерас је у Народном позоришту у Лесковцу одржан 11. по реду Drum Dum Fest, јединствени фестивал ове врсте на Балкану, на којем су своју виртуозност демонстрирали мајстори бубњари. Круна фестивалске вечери био је наступ бенда Васила Хаџиманова, са Виктором Филиповским на бубњевима и Бојаном Ивковићем на перкусијама.

Read more...

ТРИНАЕСТА ЕВРОПСКА НОЋ ИСТРАЖИВАЧА

Тринаеста Европска ноћ истраживача вечерас је у Лесковцу одржана на градском тргу.

Read more...

ОБЕЛЕЖЕН ДАН МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ

У просторијама Средње медицинске школе у Лесковцу данас је обележен дан ове образовне установе и 64 године постојања.

Read more...

ИЗ БУЏЕТА ИСПЛАЋЕНО 2,3 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ОБЛАСТ ОБРАЗОВАЊА

Данас је из буџета града Лесковца исплаћена сума у износу од 2.296.402,10 динара за функционисање васпитно образовних институција.

Read more...

БОГОЈЕВЦЕ: 5 ХЕКТАРА ПОД ЗАСАДИМА ЈАГОДЕ КОМПАНИЈЕ PUREBERRY

Посету Постројењу за пречишћавање отпадних вода у Богојевцу, градоначелник Лесковца, др сци. мед. Горан Цветановић и његови сарадници искористили су да обиђу и засад јагодичастог воћа компаније Pureberry, које се налази у непосредној близини Постројења и на којем тренутно ради 20-ак радника.

Read more...

У ЛЕСКОВЦУ ОДРЖАНА 16. СЕДИЦА УО ПОСЛОВНОГ УДРУЖЕЊА ТОПЛАНА СРБИЈЕ

Данас је у Лесковцу, у сали Скупштине града одржана 16. седница Управног одбора пословног удружења Топлана Србије, на којој је било речи о припремама Топлана за предстојећу грејну сезону.

Read more...

ОБЕЛЕЖЕНА 58. ГОДИШЊИЦА ПОСТОЈАЊА СРЕДЊЕ ШКОЛЕ "СВЕТОЗАР КРСТИЋ ТОЗА" У ВУЧЈУ

Данас је Средња школа „Светозар Крстић - Тоза“ у Вучју обележила 58 година постојања и рада.

Read more...

НА ПОСТРОЈЕЊУ СЕ ИЗ БИОГАСА СТВАРА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА

Данас је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић са сарадницима обишао Постројење за пречишћавање отпадних вода у Богојевцу. Повод посете била је демонстрација претварања биогаса у електричну енергију након радног састанка одржаног на постојењу у вези са објектима Линије муља ком су присуствали представници Министарства екологије, Комисије за технички преглед, надзорног органа, извођач радова и представници ЈКП Водовод Лесковац и ЈИП.

Read more...

ПОДЕЉЕНЕ ЛОПТЕ И СПОРТСКА ОПРЕМА ЛЕСКОВАЧКИМ ФУДБАЛСКИМ КЛУБОВИМА

Данашњи дан у оквиру Европске недеље спорта слави спорт и активни живота. Након посете манифестацији која је посвећена промоцији спорта и здравих стилова живота, градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је на терену са вештачком травом поздравио чланове 44 лесковачка фудбалска клуба којима су подељене лопте, а представницима Клуба малог фудбала Лесковац спортска опрема. Укупна вредност ове донације је 300.000 динара, а средства је обезбедио Градски фудбалски савез Лесковца.

Read more...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија