wrapper

Председник Спортског савеза Србије и репрезентативац у рвању, Давор Штефанек, данас је посетио Лесковац.

Обишао је ученике ОШ „Петар Тасић“ заједно са потпредседником Лесковачког савеза спортова и директором ове васпитно-образовне установе, Гораном Филиповићем.

Након тога, председник Спортског савеза Србије, Штефанек, посетио је градоначелника Лесковца, др Горана Цветановића.

„Ви сте најбољи пример истрајности, борбе и успеха. Ваше невероватно постигнуће, посвећеност и превелика љубав према спорту јасно показују да је на свету све могуће уколико се у потпуности предате ономе што радите.

Спортом се најбоље промовише земља. Својим учествовањем и освајањем многих медаља допринели сте креирању позитивног имиџа наше земље.

Град Лесковац препознаје потенцијал спорта и настоји да многим улагањима унапреди његов развој,“ – истакао је градоначелник др Горан Цветановић.

„Ја сам прошле године 28. децембра дошао на чело Спортског савеза Србије, и заједно сам са генералним сектретаром Гораном Маринковићем, мојом десном руком, ушао у проблематику спорта на нивоу Србије. Од 156 територијалних савеза обишли смо преко 95 савеза. Циљ нам је да их обиђемо што више и упознамо се са представницима спорта, целокупном проблематиком, како бисмо помогли колико можемо,“ – рекао је Штефанек.

Захвалио се градоначелнику др Горану Цветановићу на пријему и лепим речима, министарству и захвалио се председнику Александру Вучићу, који је препознао да без улагања нема резултата, а то се видело од кад је он на челу ове државе јер је спорт кренуо узлазном путањом, казао је он.

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија