wrapper

Поводом Дана полиције, славе и Дана МУП-а, у дворишту Општине Полицијска управа у Лесковцу организовала је дружење са родитељима и њиховим малишанима како би показали са чиме се они сусрећу у свом послу. Током дружења представници ПУ и Ватрогасно-спасилачке јединице представили су њихову опрему, изводили вежбе и уручивали деци пригодне поклоне.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић присуствовао је дружењу са својим сарадницима, као и председник Скупштине мр Александар Ђуровић, начелник Јабланичког управног округа Милош Ћирић.

Присутнима се обратио Зоран Коцић, заменик начелника Полицијске управе у Лесковцу који је рекао да је посао полицајаца тежак и одговоран, али је истовремено и достојанствен.

„Упркос присутним изазовима са којима се полицијски службеници свакодневно сусрећу, ПУ у Лесковцу постигла је добре резултате на пољу сузбијања општег и привредног криминалитета, очувања стабилног јавног реда и мира, унапређење безбедности саобраћаја и у обављању осталих полицијских послова. Ови послови су извршавани у потпуности законито и професионално.“

Заменик наченика Коцић је додао и да су расписани конкурси за пријем нових полицијских службеника у МУП-у, чиме би се остварила боља покривеност подручја и унапредила безбедност свих суграђана и њихове имовине.

„Наша визија је да и убудуће преданим и законитим радом унапредимо и повећамо безбедност наших суграђана и њихове имовине. То нам представља обавезу и мотив више да у годинама које су пред нама будемо још бољи и успешнији и на тај начин бољи „сервис грађана,“ – закључио је заменик начелника Коцић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија