wrapper

На данашњој конференцији је било речи и о тренутној епидемиолошкој ситуацији па је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић изнео најновије податке Завода за јавно здравље Лесковац:

„До овог тренутка је стигло 402 резултата, 23 је позитивно, а 379 негативно. Чека се на још 243 резултата. Проверио сам, заиста највише анализа се врши у нашем граду и мислим да је то довро зато што ће се на тај начин прокуженост вируса попети на завидан ниво.

Од 23 позитивна пацијента 20 је из Лесковца. То значи да је од почетка пандемије у нашем граду регистровано укупно 332 случајева заразне болести Ковид 19. Имамо и један нови случај у Власотинцу и два нова у Лебану.

Укупно 88 здравствених радника је заражено вирусом корона, и укупно 64 радника Јуре, од јуче има још шест новооболелих који су запослени у овој компанији и сви су становници града Лесковца.

Укупно је хоспитализовано 125 особа, било је 10 пријема и пет отпуста. Тренутно је у Ковид болници смештено 37 радника Јуре. Притом сви пацијенти имају лаку клиничку слику тако да се ниједан пацијент из Лесковца не налази у Клиничком центру Ниш.

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија