wrapper

Данас је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић посетио клуб малог фудбала Лесковац који се недавно пласирао у виши ранг – у другу републичку лигу.

Градоначелник Цветановић је тим поовдом рекао:

„Жеља нам је да Лесковац као некада буде град спорта, а уз ресурсе којима располажемо и наше спортисте, на добром смо путу.

Један од кубова који нас је учинио поносним у претходне две недеље је клуб малог фудбала Лесковац који се нашао на првом месту треће Исток лиге и након тога се пласирао у другу републичку. Од срца им честитам на томе и желим још више успеха у даљем такмичењу.“

„Савремени спорт представља огромно достигнуће модерног друштва и важно друштвено благо. Лесковац је увек пратио трендове, и када је спорт у питању, зато је 2015. године основан овај клуб који има континуирану подршку града,“ – додао је градоначелник и истакао да Скупштина Града није погрешила када је клубу дозволила да носи име града Лесковца, и да су играчи оправдали указано поверење.

“Потрудили смо се да оправдамо поверење које уживамо у граду Лесковцу у протекле четири године. Много смо тога постигли, имамо довољно искуства, можда уз неко појачање очекујемо да будемо у средини табеле, Ми ћемо да се потрудимо да наш град буде поносан на све наше играче који су из Лесковца и околних места и надамо се да ће неки од њих заиграти и за репрезентацију.”- рекао је тренер КМФ Лесковац Ненад Стојановић.

Никола Петровић, играч КМФ Лесковац, је рекао да се све одлуке унутар клуба доносе заједнички, захвалио се Граду и градоначелнику на подршци и издвојеним средствима.

“Хвала им што имају слуха за све што радимо. Ми се надамо да ћемо да оправдамо очекивања, да следеће сезоне будемо конкурентнији и да будемо при врху табеле.”

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија