wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић, данас је, са својим сарадницима, отворио своја врата свим заинтересованим лесковачким предузетницима који су имали потребу да изнесу своје сугестије, предлоге и евентуалне примедбе и проблеме.

Овом приликом, обраћајући се привредницима, градоначелник Цветановић је поодсетио да Лесковац поседује BFC сертификат за локалну самоуправу са повољним пословним окружењем са процентом испуњености критеријума од 92,4%. Такође, Цветановић је данашњи скуп оценио као доказ да привредници у граду имају поверење у рад лесковачке локалне самоуправе, која на све начине подстиче привредне потенцдијале града.

„Отворени смо за све. За стране инвеститоре који у Лесковцу инвестирају више милиона евра и запошљавају стотине наших суграђана. Отворено смо и за наше суграђане, и желимо да управо њих подстакнемо да у Лесковцу виде сигурног партнера и да развијају свој посао. Привреда се базира на малим и средњим предузећима, зато смо вам данас отворили наша врата да се упознамо са вашим пословањем. Сведоци сте чињенице да за лесковачку привреду чинимо много, да излазимо у сусрет свима који желе да допринесу економији града и да смо отворени за сваку врсту сарадње која је у нашој могућности“ – казао је Цветановић данас.

Привредници који су данас разговарали са градоначелником углавном су истакли задовољство радом и односом локалне самоуправе према њима. Говорили су о намерама за проширење производних и продајних капацитета и према представницима града изнеси одређене захтеве који ће бити узети у разматрање и решавани у складу са могућностима локалне самоуправе.

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија