wrapper

Кошаркашки клуб „Play off” постоји од 2000. године и у граду Лесковцу важи за клуб са богатом традицијом у раду са млађим селекцијама школског узраста. Прошле године овај клуб је обележио 20 година постојања, али у сенци пандемије вируса корона. Из тог разлога данас је у СРЦ Дубочица организована свечана додела медаља и захвалница како би се успешно и дуго постојање овог клуба обележило како доликује.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је са својим сарадницима присуствовао овом догађају, поздравио младе наде лесковачке кошарке, поделио им медаље и примио захвалницу за успешну сарадњу, помоћ и допринос у афирмацији клуба. Присутнима се обратила Александра Стојановић, ПР градоначелника и том приликом казала следеће:

“У клубу тренутно тренира око 150 дечака. Тренери Плеј офа свој нагласак стављају на разумевање кошаркашке обуке. Посвећени су подстицају развоја деце, воде рачуна о развијању њихових играчких способности, техничкој обучености, самосталном испољавању њихових кошаркашких замисли. Циљ им је, како кажу, да се свако дете развије у здраву, карактерну, несебичну личност и тимског играча. Током постојања кроз клуб је прошло много генерација и много успешних играча је поникло из Плеј оф-а.”

Представник КК Play off Никола Павловић се захвалио градоначелнику на посети и истакао да овај клуб са дугом традицијом има велике планове, пре свега организовање међународног турнира који је прошле године изостао због епидемије вируса корона и додао: “Захваљујући пре свега овој дивној деци смо успели да изградимо клуб који је признат како у Србији, тако и ван граница наше земље. Хвала службама града Лесковца, СРЦ-у и градоначелнику на досадашњој подршци али хвала и родитељима који су се одлучили да своју децу упишу у наш клуб.“

На данашњој конеференцији ПР градоначелника је свим осмацима са територије нашег града пожелела много среће на завршним испитима који се одржавају данас, сутра и прекосутра.

„Када се растерете полагања испита град им је припремио једно изненађење. Поново ће за све осмаке бити организована прослава мале матуре у Спомен парку. Заказана је за 1.7. од 18-21 час. За добар провод биће задужена група Каспери а град ће уз помоћ Туристичке организације организовати освежење и превоз ученика из околних места. Позивам све осмаке, њихове разредне старешине и директоре школа да се дружимо и журком обележимо завршетак једног, и почетак новог школског раздобља,“ – најавила је Стојановићева.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија