wrapper

На површини од преко 300 метара квадратних, у близини Лесковачког културног центра, једна од најстаријих рачунарских фирми у Лесковцу и Јабланичком округу, Каталог, данас је отворила свој нови Пословни центар.

Како у компанији кажу, идеја за отварањем Пословног центра се развила ради боље комуникације са клијентима и пружања квалитетне подршке у пословању предузећима у свим сегментима, који укључују нове технологије и побољшање пословних процеса. Сви заинтересовани ће моћи да се информишу о новитетима и актуелним решењима честих проблема са којима се суочавају, и да уз то имају сву стручну и техничку подршку запослених. Поред продаје, запослени у Каталогу својим клијентима ће наставити да пружају велики број услуга, попут сервиса, лиценцираног видео надзора, израде софтвера по захтеву клијената, андроид апликација, бекап решења и све од ИТ технологије.

Отварању је присуствовао градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић који је тим поводом казао да се ова породична компанија основана 1993. године током минулих деценија развијала те да се потреба за отварањем већег објекта у који је уложело 23 милиона динара наметнула:

„У Каталогу који је први на југу Србије организовао Сајам технике у Лесковцу, дугогодишњем партнеру Мајкрософта, тренутно ради 21 радник, а због убрзаног развоја ће запослити још 10 наших суграђана до краја године“ рекао је градоначелник и најавио да ће у току текуће недеље у Лесковцу бити отворен производно продајни објекат компаније ДИТ’С и Аква парк и нагласио да то је то сигуран показатељ чињенице да је град Лесковац оправдано носилац БФЦ сертификата за локалну самоуправу са повољним пословним окружењем са највишим процентом испуњености критеријума у Србији од 96,33%.

Максим Василев, власник компаније Каталог, је у свом обраћању објаснио да је нови Пословни центар пре свега оријентисан ка правним лицима и да ће им примарна делатност бити пружање консултантских услуга свим правним лицима у Јабланичком региону:

„Будући да су они основна цигла привредног развоја југа, треба им помоћ око технолошког развоја нарочито у делу увођења нових фискалних уређаја, електронских фактура, као и интернет продаје, ми ћемо им помагати са 15 обучених радника“ – рекао је господин Василев и захвалио се градоначелнику и локалној самоуправи на доброј сарадњи.

Поред пружања консултантских услуга у доњем делу Пословног центра налази се продајни објекат рачунарске опреме и беле технике, а артикли ће до краја недеље бити на снижењу.

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија