wrapper

Данас је у Београду, у организацији Међународне федерације школског спорта и Савеза за школски спорт Србије, одржан међународни форум „школски спорт – платформа за здрав начин живота“.

Форум је организован ради размене искустава и истицања примера добрих пракси са циљем развоја програма школског спорта у Републици Србији и целом свету, а теме панела биле су: „Спортске вредности у свакој учионици“ и „Здраве животне навике за ученике“.

На форуму су говорили министар омладине и спорта Вања Удовичић, министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић и председник Међународне федерације школског спорта Лорент Петринка.

Овој манифестацији присуствовао је и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић са сарадницима, заменицом градоначелника др Лидијом Димитријевић, члановима Градског већа Андријом Атанасковићем и Јеленом Станковић.

Организацију скупа је помогао и Савез за школски спорт Лесковац, а председник Савеза Иван Цветановић је учествовао као координатор за Јабланички округ.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија