wrapper

Данас су сви волонтерски кол центри на територији града Лесковца престали са радом. „Највреднији је човек који је усрећио највише других људи.“ Toме у прилог говори и чињеница да су вредни волонтери примили преко 9000 позива и преко 4000 пута изашли на терен.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић захвалио се свим волонтерима на челу са Бобаном Илићем, координатором кол центра града Лесковца:

„Кроз све наше волонтерске центре прошло је преко 420 вредних и одважних људи. Велико ХВАЛА свим волонтерима коју су одиграли важну улогу у заједничкој борби против корона вируса, који су максимално дали све од себе ризикујући своје животе и тиме показали шта значи бити хуман, храбар, племенит.

Наши волонтери су свакодневно настаријим и најугроженијим суграђанима поклањали безусловно своје слободно време, пажњу, пружали подршку. Нудили су своју помоћ онима којима је била најпотребнија, а заузврат добијали топле и задовољне осмехе.

Такви људи својим постојањем чине свет бољим местом за живот будућим генерацијама и на понос су свом родном граду Лесковцу!“

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија