wrapper

У свој данашњи обилазак лесковачких привредника градоначелник Цветановић је уврстио и ауто-кућу Банком са традицијом дужом од двадесет година.

„Поред ауто куће и продаје са гаранцијом од три године, ово предузеће има и сервис који купцима улива додатно поверење и сигурност. Плац се простире на око 30 ари, зграда сервиса на око 350 квадрата. Пажљив однос према купцима, квалитет возила и савети при куповини и одржавању возила су мото којим се Банком води према свима који се зауставе на плацу, и који се пажљиво негује од формирања предузећа. Међу запосленима у предузећу су продавци, механичари, административни радници, возачи и компанија Банком је увек отворена за запослење оних који желе да буду посвећени послу и да са свог радног места испраћају задовољне муштерије. У сваком тренутку на плацу се налази 40 до 50 аутомобила“ – рекао је др сци. мед. Горан Цветановић и закључио да се добра продаја у ауто кућама повезује са повећањем животног стандарда грађана Лесковца.

„Лесковац се поноси својим успешним привредницима попут компаније Банком јер су они показатељ да у Лесковцу може да се изгради успех и да је град повољне пословне климе. Желим вам још више успеха у даљем раду како бисте нашим суграђанима својим квалитетним возилима и даље обезбеђивали сигурност у саобраћају“ – додао је градоначелник данас.

Домаћини Биљана и Бранислав Пешић су градоначелнику захвалили на посети и лепим речима.

„Двадесет година се бавимо продајом аутомобила, набавка тих аутомобила иде из врло добрих и квалитетних лизинг кућа, пре свега из Белгије, Француске. То су аутомобили који имају оригиналне километраже, у савршеном су стању, сва пропратна документација стиже заједно са аутомобилима, тако да купац има целу документацију када дође овде, да може врло брзо да региструје ауто на своје име“ – казала је власница, Биљана Пешић и додала да би волели да имају салон са новим аутомобилима и истакла да имају велику подршку од стране локалне самоуправе и градоначелника.

Директор компаније Бранислав Пешић је казао да компанију истиче то што, као што је градоначелник рекао, дају три године гаранције на половна возила:

„Истиче нас и наша традиција, односно сигурност и поверење за све наше купце.“

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија