wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић данас је са руководством Јавног предузећа „Урбанизам и изградња“ и сарадницима обишао радове који се изводе у хали „Дом Партизана“.

Радови на изградњу ове хале започети су 2011. године када су извршени груби грађевински, лимарски, покривачки, армирано – бетонски радови и изградња челичне конструкције, и за те намене Министарство спорта и омладине издвојило је 54, а Град Лесковац 3 милиона динара.

Како би изградња хале била завршена Лесковац је код Министарства омладине и спорта аплицирао за програм „Заврши започето“ путем којег су за завршетак радова „Дома партизана“ одобрена средтства у износу од 58,3 милиона динара, док ће Град учествовати са плаћањем ПДВ-а у износу од скоро 12 милиона.

„Улагање у спорт је увек исплатива инвестиција, јер поред промоције града, спорт доприноси и здравијем друштву и ствара узоре на које деца и млади треба да се угледају. Лесковац има пуно успешних спортиста, а за допринос њима и спорту изузетно је важна инфраструктура и зато ће отварање ове хале створити још боље услове за бављење спортом и стварање нових спортских талената. Захваљујем се Министарству спорта и омладине и Влади Републике Србије на опредељеним средствима и могућности да Лесковац добије један велелпни објекат намењен спортским активностима“ рекао је градоначелник Цветановић приликом обиласка радова.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија