wrapper

У току је друга фаза радова на изградњи дела водовода Сејаница – Ковачева бара. Улагањем од 18,5 милиона динара биће изграђено: 6200 метара водоводне мреже, као и црпна станица у селу Дадинце, црпна станица Мужан и резервоар запремине 90 метара кубних.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић истакао је да „вођени циљем да сваки становник сваког дела територије града, мора имати адекватне услове за свакодневни живот, улажемо у све сегменте и склапамо делиће мозаика једног новог, унапређеног, бољег и лепшег града.“

„Побољшањем водоснабдевања се активно бавимо више од 6 година. Изградили смо и заменили километре водоводне мреже, како у централном језгру, тако и у најудаљенијим деловима Лесковца. Јуче, инвестицијом вредном 2 милиона, насеље Бадинце повезано је на водосистем Барје,” – рекао је градоначелник Цветановић.

Градоначелник је додао да је у том крају у 2014. и 2015. години са 15,3 милиона динара изграђена мрежу у Великој Сејаници, Дединој Бари и Ковачевој Бари, као и део мреже са црпном станицом у махали „Вучинци“ у Дединој Бари.

Љубиша Живковић, председник МЗ „Велика Сејаница“, захвалио се градоначелику Лесковца, др Горану Цветановићу, на свему што је учињено за Сејаницу од кад је он преузео одговорност руковођења градом, јер је од тада ово место кренуло да се развија.

Након обиласка радова на изградњи дела водовода Сејаница – Ковачева бара, градоначелник Лесковца др Горан Цветановић је, са својим сарадницима, обишао и просторије у којима ће, кроз неколико месеци, кренути са радом амбуланта, нове просторије МЗ, као и просторије за окупљање младих.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија