wrapper

Лесковац је град који може да се похвали богатом понудом квалитетних и занимљивих догађаја за свачији укус. Након више од годину дана паузе, захваљујући стабилнијој епидемиолошкој ситуацији данас су се у комплексу Апостоловић окупили љубитељи адреналина и аутомобилизма за које је приређена дрифт трка Day of Champions.

Ово аутомобилско такмичење, значајно и са туристичког аспекта, јер ове године окупило на јучерашњи дан окупило 28 такмичара, а данас 16.

Лесковчани и бројни посетиоци посетиоци су уживали у атрактивном спектаклу на точковима, а најбољима ће припасти награде у износу од 300, 200 и 100 евра.

Организатор овогодишњег скупа Игор Стевановић из БМВ фан клуба је данас рекао да се дрифт трке у Лесковцу одржавају по четврти пут, захвалио се локалној самоуправи и градоначелнику Лесковца др сци. мед. Горану Цветановићу на подршци при организацији.

"На тркама се такмичари надмећу у три категорије. Данас се одржава Day champions, где учествују такмичари из околних земаља. Поново се захваљујем локалној самоуправи и комуналним службама које су нам омогућиле да оадекватно припремимо простор. Надам се да ћемо са одржавањем дрифт трка наставити и наредних година."

Данашњој манифестацији су присуствовали градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић и председник Скупштине мр Александар Ђуровић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија