wrapper

Лесковац је град који воли спорт и у њега улаже, поноси се својим спортистима, својим амбасадорима који нас представљају како у Србији тако и у иностраству.

За успешне спортисте и њихов успешан резултат потребно је обезбедити адекватну инфраструктуру која ће им омогућити добре услове за тренирање.

Терен који је данас предат на употребу један је од најмодернијих терена са вештачком травом у Србији. Укупна вредност изградње овог терена је око 30 милиона динара, од чеге су Министарство омладине и спорта и Фудбалски савез учествовали са 20 милиона, а град Лесковац са 10.

Отварању терена поред градоначелника Лесковца, др Горана Цветановића, присуствовао је и председник фудбалског савеза Славиша Кокеза, и они су заједнички пресекли црвену траку. Отварање су подржали и сви клубови младих фудбалера на нивоу Лесковца, којима су подељене лопте, и који су учинили овај догађај још лепшим и радоснијим.

Након тога, уследила је утакмица између две екипе Градске управе, између „плавих“ и „белих“. И градоначелник је заиграо фудбал са упошљеницима Градске управе. Он је постигао први гол и тиме допринео да „плави“, на крају утакмице, однесу победу са 2:1.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија