wrapper

Вечерас је отворен Лесковачки летњи фестивал, манифестација са дугом традицијом, којом се обележава почетак лета.

Овогодишњи фестивал отворила је Марија Рајковић, члан Кабинета градоначелника, која је поздравила све у име градоначеника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића отворила тзв. Лесковачко лето.

„Овогодишњи Лесковачки фестивал пратиће квалитетан и богат културно-забавни програм којим ће се притом и освежити летње вечери које су пред нама.

Овогодишњи фестивал биће испуњен програмима за децу, забавним и спортским манифестацијама, културним догађајима, концертима, а све у знаку озбиљних настојања да се памте до наредног лета,“ – и додала да у наредном периоду предстоји Лесковачки карневал и Роштиљијада које су изостале претходне године због ситуације са вирусом корона.

Окупљене грађане поздравио је и директор Туристичке организације Лесковац, Небојша Коцић.

Kако би Лесковчанима, а и посетиоцима нашег града наредне две недеље учинили занимљивијим, осмислили смо разноврсне културно – забавне садржаје, а програм је довољно шаролик да привуче и укусе оних најпробирљивијих.

"Неизмерне речи захвалности дугујемо граду Лесковцу, свим институцијама културе у граду које су нам помогле у реализацији манифестације, медијским покровитељима, а посебну захвалност дугујемо учесницима у програмима Лесковачких летњих фестивала који су се одазвали нашем позиву и обогатили и ово лето.
На крају, дозволите ми да пожелим свима присутним добро здравље и леп провод.
Захваљујем Вам се што сте вечарас са нама и што ћете нас верно пратити и у наредним данима."

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија