wrapper

Данас је у Лесковцу отворен трећи по реду објекат једине домаће нафтне компаније Кнез Петрол. Ова друштвено одговорна фирма, која у Србији броји преко 100 бензинских пумпи, својим купцима нуди све нафтне деривате са одличним односом цене и квалитета, као и кафић који ће бити отворени 24 часа дневно.

На свечаном отварању овог модерног објекта градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић и власник компаније Срђан Кнежевић су пресекли врпцу, након чега је симболично пуштено 200 црвених балона.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је руководству и запосленима пожелео је много успеха у пословању и истакао је двадесеторо новозаполених на новој бензинској пумпи за град Лесковац значајан, похваливши притом хуманост и солидарност ове друштвено одговорне компаније чије руководство је за породице у стању социјалне потребе обезбедила вредне донације, а за децу организовао поклоне и аниматоре.

„Ми се залажемо за исте вредности и зато сам сигуран да ћете у Лесковцу бити домаћини и партнери локалне самоуправе. Са партнерима попут Кнез петрола наставићемо још јачим темпом како би сви становници нашег града имали што боље услове за живот. Сигурни смо да ћемо још боље сарађивати а знајте да ће врата града Лесковца за вас увек бити отворена јер смо на истом задатку. О томе сведочи чињеница да се на само неколико стотину метара од ове бензинске пумпе изводе радови на реконструкцији Булевара Николе Пашића у вредности од 268 милиона динара. Још једна важна саобраћајница – пут Лесковац – Власотинце је прошле године у потпуности реконструисана износом од 283,3 милиона динара, а управо тамо се налази још један објекат ове компаније,“ – додао је градоначелник Цветановић.

Власник компаније Кнез Петрол Срђан Кнежевић захвалио се градоначелнику Цветановићу и грађанима Лесковца на гостопримству и говорио о плановима за даљи развој компаније.

„Компанија Кнез Петрол на територији Јаблиничког округа запошљава близу 100 радника. Ово је друга премиум пумпа, и кад кажем премиум пумпа мислим да је гориво на овој пумпи из увоза и врхунског квалитета. У целој Србији отварамо нових 10 објеката, настављамо ширење, достићи ћемо до 150 бензинских пумпи на територији Србије.“

Власник Кнежевић говорио је и о донацији у вредности од 2 милиона динара којом су помогли 20 угрожених породица града Лесковца у фрижидерима, замрзивачима. намештају, лап топовима, телевизорима и другим кућним апаратима и најавио да ће током викенда у част отварање бити одобрен попуст од 10 динара по литру свих врста горива.

Милица Филиповић, самохрана мајка, говорила је у име добитника донације компаније Кнез Петрол која је притом изразила велику захвалност Граду Лесковцу, Центру за социјални рад и компанији Кнез Петрол на донацији која ће јој, истиче, умногоме олакшати живот с обзиром на то да је мајка петоро деце.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија