wrapper

Данас је холу СРЦ „Дубочица“ отворен први трамболина парк Кенгур“.

Парк је инвестиција Руса Ивана Ушакова, који живи и ради у Лесковцу и као заљубљеник у наш град решио је да овде отвори трамболина парк и допринесе спортском и забавном животу града.

На отварању је говорила ПР градоначелника Лесковца Александра Стојановић истакавши да град иде у корак са савременим светом, омогућавајући, пре свега, деци и омладини исте услове за учење, игру и правилан развој, на свим пољима.

„Скакање на трамболини представља нешто у чему свако дете ужива. Да она није примамљива само деци показује и чињеница да употреба трамболине у гимнастици и сам трамболининг, добијају на изузетнј популарности, како у свету, тако и на нашим просторима. Деца су наше богатство и све што радимо, радимо за њих и због њих. Верујем да ће деца са својим пријатељима уживати проводећи време у трамболина парку, који ће допринети њиховом правилном развоју у погледу физичке способности“ казала је Стојановићева.

Иван Ушаков, се захвалио на великој подршци градоначелнику Лесковца др Горану Цветановићу који је Ушакову помогао да ову инвестицију, вредну 50 хиљада евра, реализује. 
Отварању је присуствовао и градоначелник Лесковца др Горан Цветановић са сарадницима, као и господин Андреј Николајевић Хрипунов, трговински представник Руске Федерације који је раније тога дана имао састанак са градоначелником са циљем проширења трговинско-економске сарадње Русије и Лесковца.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија