wrapper

„Уочи новогодишњих и божићних празника, град Лесковац добија још један ресторан који ће употпунити понуду хотела Лесковац где су привредници југа Србије на темељу старог престижа изградили модеран комплекс где данас ради преко 130 људи. Поред шест локала у којима се продаје роба познатих светских брендова, мале и велике свечане сале, од данас Лесковчани на располагању имају и савремен ресторан. Господин Марић који се упустио у овај угоститељски подухват је до сада уложио преко 700.000 евра, а са инвестицијама ће наставити с обзиром на то да нас очекује и отварање кафића који је у завршној фази припреме,“ – рекао је јуче градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић на отварању новог ресторана „Монтале“.

„Желим да искористим ову прилику да инвеститорима честитам на успеху који су постигли обновом овог старог лесковачког симбола и захвалим на радости коју су нам тиме приредили. Следећих 365 дана ћемо испунити још успешнијим пројектима на којима ћемо заједничким снагама радити, желим вам много здравља, много славља и посла,“ – додао је градоначелник Цветановић.

Капацитета је 130 места и, према стандардима, и речима власника Звонимира Марића, спада у светску класу.

Лесковац има врло озбиљне ресторане, а “Монтале“ ће само употпунити слику одличне понуде, истакао је он.

„Мислио сам да нећемо успети, али је за отварање све било на свом месту. Потешкоће смо имали у извођењу радова, али смо их, између осталог, и због подршке локалне самоуправе, превазишли. Овакав ресторан нема ни Ниш и драго ми је што смо појачали конкуренцију у Лесковцу, а суграђанима омогућили да бирају најбоље. Особље које смо ангажовали је показало несебично залагање и труд да све завршимо на време.

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија