wrapper

Вечерас је у Грделици почело Грделичко лето. 

Ова манифестација окупила је велики број посетилаца, а отворена је концертом Џенана Лончаревића, који је направио одличну атмосферу.

Грделичко лето отворила је помоћница градоначелника Андријана Васић, која је истакла:

"Дом културе у Грделици је и ове године припремио богат културно-забавни програм, којим ће нас из дана у дан изненађивати како бројним концертима познатих музичких звезда попут Џенана Лончаревића, Калиопи, Ван Гога и других, тако и концертима локалних бендова, затим дешавањима попут грчке вечери, мото скупа, а за оне храбрије део ове манифестације је и Грделичка регата.

Локална самоуправа константно подржава овакве манифестације. Посетиоци цене културно-забавни програм који је из године у годину све квалитетнији, иза ког стоји велики труд и залагање менаџмента Дома културе у Грделици."

На отварању је говорио и директор Дома културе у Грделици, Марко Тривунић, који је рекао:

"Изузетно ми је задовољство што сте вечерас овде, што смо се после тешке године пандемије Ковида 19, окупили и оставили једну тешку годину иза нас.

И ове године, као и претходних, садржај је разнолик, биће за свакога понешто."

"Ја се овом приликом захваљујем градоначелнику Лесковца др Горану Цветановићу који подржава рад Дома културе у Грделици, “ - додао је директор Тривунић. 

Покровитељ ове манифестације је Град Лесковац.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија