wrapper

Данас је у Лесковцу отворен нови продајни објекат компаније PEPCO у склопу хотела Београд.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је присуствовао отварању и том приликом рекао:

„Само у последњих неколико месеци смо имали неколико добрих инвестиција од компаније Дитс која је уложила неколико милиона евра, преко Биг бена, Каталога, до Аква парка који је такође ове сезоне отворен са два милиона евра. Очекујемо у наредних месец дана отварање новог погона фабрике Младост, инвестиција 30 милиона евра, као и отварање лесковачког Сајма који је један од симбола града Лесковца. Данас се налазимо поред још једног симбола града – хотела Београд који је захваљујући нашим домаћим инвеститорима добио прави изглед. Подсетићу вас да је комплетна зграда пре годину дана добила потпуно нов и модеран изглед, да је отворено 4 нових локала, да је до сада уложено преко 6 милиона евра. Очекујемо у наредних месец дана отварање велике и мале сале, лобија, и за годину дана комплетан завршетак два спрата и нову инвестицију од 2 милиона евра.“

„Данас смо овде да после великих шопинг центара и великих продавница, Капитол парка, отворимо нови објекат пољске компаније PEPCO који је познат не само у Европи, него и шире. Ова продавница има широк дијапазон асортимана са веома приступачним ценама и сигуран сам да ће ово бити једно од најдражих места куповине наших суграђана. Инвестиција је вредна негде око 300 хиљада евра, 15 наших суграђана је нашло посао, са преко 700 квадратних метара пословног простора. Поред ове радње отвориће се и апотека Др Макс, чиме ће овај део зграде према Булевару бити заокружен,“ – додао је градоначелник Цветановић и захвалио се сувласницима, као и инвеститору.

 Драган Станисављевић, један од сувласника објекта хотел Београд, данас је казао да су завршени радови на анексу ка Булевару ослобођења и да се приступило уређењу другог дела објекта.

„Уколико епидемиолошка ситуација дозволи, сале и лоби хотела ћемо у наредних месец дана пустити у рад, први и други спрат ћемо отворити следеће године, а комплетан хотел у наредних годину дана“ - рекао је Станисављевић и додао да ће сва четири спрата бити намењена хотелском смештају.

Након отварање овог објекта, градоначелник Цветановић је у пратњи власника Драгана Станисављевића и Синише Риситћа, обишао и радове на реновирању хотела Београд који су у току.

Инвеститор Звонимир Марић је обавестио јавност да је отварање велике и мале сале хотела Београд заказано за 25. септембар када ће бити одржана и прва свадба и додао да је интересовање велико. „Ми смо већ одабрали куваре, конобаре и добро познате људе који раде у гастрономији и са њима већ потписали уговоре. Укупно ћемо имати око 50 запослених. Једна сала је капацитета до 150 гостију, друга до 400 и поред прослава и венчања биће адекватне и за конгресе, свечане пријеме и састанке. Поред велике и мале сале између којих ће бити зид који ћемо по потреби померати, биће и кафе ресторан. Један од разлога зашто смо инвестирали оволико новца је и традиција коју је овај хотел имао и важио за бренд овог града. Сада правимо један нови бренд на постојећим темељима, грађани ће сигурно бити задовољни и посећиваће нас врло радо.“

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија