wrapper

Рукометаши клуба „Дубочица 54“ одржали су синоћ отворени тренинг у новој хали „Партизан“ поводом најаве данашње утакмице Супер лиге са Шамотом из Аранђеловца.

Председник РК „Дубочица 54“ Миодраг Стојковић је оптимиста пред старт првенства у рукометној елити:

„Сутра почиње првенство, долази нам екипа Шамота која је већ четврту сезону у Супер лиги. Ниједна утакмица неће бити лака. Наш задатак је да сезону да домаћем терену започнемо победом“ – поручио је Миодраг Стојковић.

Играчи са нестрепљењем очекују деби у рукометној Супер лиги пред домаћом публиком.

„За нас је првенство почело још 1. августа када смо се окупили и почели са тренинзима. Амбиције су пре свега везане за опстанак у Супер лиги. Једино тако можемо да повећамо број деце која се баве спортом. Позивам све љубитеље спорта, све наше пријатеље да дођу сутра и буду уз нас. Ови момци се неће само борити, они ће оставити срце на терену за Дубочицу и наш град и позивам навијаче да дођу у што већем броју и да буду уз нас“ – поручио је предводник ове генерације рукометаша Дубочице и помоћник градоначелника Лесковца Андрија Атанасковић.

Утакмица 1. кола Супер лиге Дубочица 54 – Шамот из Аранђелвоца игра се данас, 14.09.2019. године, у Спортско-рекреативном центру „Дубочица“ са почетком у 18 часова. Позивамо све љубитеље спорта да буду подршка и део ватрене атмосфере.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија