wrapper

Синоћ је завршен престижни Mеђународни пливачки митинг Бургас гранд приx у истоименом бугарском граду, где су учествовали пливачи из Бугарске, Румуније, Молдавије и Србије.

Пливачки клуб "Дубочица" представљало је осморо пливача, који су у оваквој конкуренцији успели да освоје 19 медаља, оборе 3 национална реорда и екипно заузму прво место.
У мешовитој штафети 4 x 50 ( Станисављевић Нина, Пешић Братислав, Живановић Урош,Марковић Јана ), оборен је сениорски национални рекорд.
Мушка штафета 4 x 50 слободно и мешовито ( Пешић Братислав, Живановић Урош, Димитријевић Виктор, Станковић Ђорђе ) успела је да обори јуниорске националне рекорде до 18 година у обе трке.
У индивидуалним дисциплинама Нина Станисављевић је бриљирала и освојила 4 злата и 1 сребро.
Братислав Пешић је освојио 1 злато и 1 бронзу,
Марковић Јана је освојила 5 сребра и 1 бронзу
Живановић Урош 3 бронзе.
Братислав Пешић је на овом митингу потврдио норму за Европско јуниорско првенство у Риму, где ће у саставу репрезентације Србије од осморо пливача, чак 5 бити из пливачког клуба "Дубочица".Станисављевић Нина, Пешић Братислав, Живановић Урош, Поповић Тања и Марковић Јана ће од 06.07. до 11.07. бранити боје Србије, Лесковца и ПK "Дубочица" у Риму, на шта смо веома поносни.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија