wrapper

Данас је у Свечаној сали града Лесковца уприличен пријем за чланове Атлетског клуба „Дубочица“ и Пливачких клубова „Лесковац“ и „Дубочица“ који редовно освајају бројне медаље на републичким и међународним такмичењима. У име градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића присутнима се обратила заменица Ана Јанковић Стојановић:

„Велико је задовољство и част што смо данас угостили нашу успешну атлетичарку Тању Антић која је на на републичком такмичењу у Ћуприји освојила сребрну медаљу у јуниорској категорији, њеног тренера Љубомира Раковића носиоца тутуле најбољег тренера у Лесковцу, и наше успешне пливаче, из Пливачког клуба ,,Лесковац,, који су на Међународном пливачком такмичењу Младост Розенфилд одржаном у Зрењанину освојили укупно 15 медаља. Честитке упућујемо и Марији Поповић, атлетичарки која је у Ћуприји освојила сребрну медаљу у категорији сениорки. Данас су са нама и пливачи из клуба „Дубочица“ који већ сутра путују у Будимпешту на Европско првенство са репрезентацијом и то је разлог што тренутно већина њих није са нама. Њихов члан Нина Станисављевић, је направила вансеријски успех када је испунила Бе олимпијску норму.

Ови млади и успешни људи поседују огроман потенцијал, спортски дух и таленат, који је препознат и правилно усмерен и вредан је сваког поштовања и дивљења.“

Тања Антић, ученица Трговинско-угоститељске школе која са сваког такмичења у град на Ветерници донесе медаљу је казала да следећег четвртка наступа на Међународном турниру у Чешкој и да ће дати све од себе да направи што бољи резултат, те препоручила младим људима да почну да се баве атлетиком.

Ива Петковић, добитница Октобарске награде и чланица клуба „Лесковац“ је казала да девет година уназад тренира пливање и да је три пута заредом проглашавана спортском надом града Лесковца. Она се захвалила локалној самоуправи на подршци коју пружа младим талентима и истакла да је њен највећи досадашњи успех испуњена норма за репрезентацију у три дисциплине.

Виктор Димитријевић, пливач клуба „Дубочица“ је истакао да је помоћ града Лесковца изузетно значајна за све спортисте, посебно због тога што је из године у годину све већа. Он је обећао да ће резултати лесковачких спортиста бити још бољи.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија