wrapper

Установа за одрасле и старије на данашњи дан слави 54. рођендан.

Градоначелник Лесковца честитао је јубилеј овој установи у жељи да наставе пружање адекватне неге и помоћи нашим старијим суграђанима.

„Више од пола века постојања Установа за старије и одрасле бринула је и неговала много наших суграђана. Свесни да је нашим старијим суграђанима неопходан комфор и адекватни услови за боравак, у енергетску санацију ове установе уложено је 62,2 милиона динара, док је пре тога за замену столарије уложено 5,6 милиона динара. Поред тога, 7 милиона уложили смо у дневни боравак за старе. Док је за функционисање клуба у којем се тренутно налазимо у овој години издвојено 10 милиона динара,“ – истакао је градоначелник др Горан Цветановић.

Директорка ове установе, Гордана Савић, захвалила се градоначелику и локалној самоуправи, а и Влади Србије на подршци и помоћи коју им константно пружају.

Установа за одрасле и старије „Лесковац“ израсла је у озбиљну институцију. Због услова и погодности које нуди, као и због љубазног и професионалног особља, за смештај родитеља, бака и дека, овде се тражи место више.

Град ће наставити да константно брине о нашим старијим суграђанима и да им омогући да проведу што лепше дане у свом трећем добу.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија