wrapper

Данас је Маја Миљковић, члан репрезентације Србије у кошарци, посетила градоначелника Лесковца др Горана Цветановића. Кошаркашице репрезентације Србије освојиле су бронзану медаљу на Европском првенству у Београду.

Том приликом градоначелник Цветановић казао је следеће:

"Пре свега желим да Вам честитам на огромној победи и успеху који сте постигли и тиме донели радост нашем народу. Имамо велико задовољство и част што можемо да Вас угостимо након тако значајне победе и освојене бронзане медаље на Европском првенству. Драго нам је што је вечерас са нама победничко лице репрезентације Републике Србије у кошарци.

Ваш труд и труд ваших саиграчица, енергија, ангажовање, вредни су поштовања и дивљења. Своје победе претвориле сте у понос нације и на најбољи могући начин промовишете Србију."

"Лесковчанима ова бронзана медаља сија посебним сјајем јер је у тиму играла наша суграђанка. За грађане, а што је најважније, за најмлађе грађане Лесковца, Маја Миљковић је златни пример да љубав према спорту и преданост неминовно воде до тријумфа."

Градоначелник је на крају свог обраћања истакао да ће лесковачку кошаркашицу кандидовати за Октобарску награду Града Лесковца.

Маја Миљковић истакла је:

"За мене је велика част што сам имала прилику да представљам Србију и да представљам наш град, град Лесковац, на тако великом такмичењу као што је Европско првенство. Пресрећна сам због ове медаље и у тих 12,13 дана колико је трајало првенство стале су све оне године рада и труда и посвећености, а највише године одрицања.

"Након свега што смо показали на терену сигурна сам да ово није последња реч ове генерације. Надам се да ћемо успети да изборимо пласман на Олимпијске игре и да ћемо успети да остваримо запажене резултате и тамо."

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија