wrapper

У тржном центру Сајам данас је са радом почела продавница одеће Piazza Italia.

Након Београда и Новог Сада једна од водећих модних компанија у Италији и свету је своју радњу отворила у Лесковцу где ће свим посетиоцима шопинг центра Сајам, на преко 500 квадрата, бити понуђена модерна гардероба за одрасле и децу по приступачним ценама.

Piazza Italia има 290 радњи у Италији и 60 широм света. У радњи у Лесковцу је запослено осам нових радника, за које је данас речено да су млади, вредни и одговорни, међу бољим радницима компаније.

Директор фирме Промода, Владо Ђерић, компаније захваљујући којој је Piazza Italia почела са радом у Србији је рекао да му је велико задовољство што су стигли у Лесковац и да су сигурни да су тиме направили добар потез и казао:

„Показаћемо да италијанска роба, мода и брендови не морају да буду скупи и желели смо да Лесковчанима понудимо нешто другачије.“

Подсетимо, шопинг центар Сајам је са радом почео 14. октобра 2021. године као први тржни центар затвореног типа у Лесковцу и то на локацији некадашње лесковачке шајкаче, изграђене давне 1959. године. Овај објекат, са хотелом Лесковац, некада Београд и Аква парком, изграђеним на локацији некадашњег мотела Атина, представља један од обновљених некадашњих симбола града на Ветерници.

Понуда Сајма обухвата преко 20 различитих брендова, ресторан брзе хране, апотеке, супермаркет, парфимерије. Посебна пажња је посвећена деци и млађим суграђанима, те се на последњем спрату налази једна од највећих играоница и очекује се отварање најсавременије куглане у региону.

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија