wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је данас у присуству представника релевантних одељења Градске управе града Лесковца и Јавно-комуналног предузећа Водовод имао онлајн састанак са представницима кинеске компаније са којом се неколико месеци уназад воде преговори око покретања погона за производњу хепарина на територији града Лесковца.

На овом састанку је било речи о законским регулативама које ова фирма мора да испуни по питању прераде и испуштања отпадних вода јер је инвеститор показао највеће интересовање за реализацију свог пројекта у Лесковцу због Постројења за пречишћавање отпадних вода и градског колектора који су у потпуности изграђени улагањем од милијарду динара. Пројекат Управљање отпадним водама на територији града Лесковца подразумева и изградњу канализационе мреже у 16 насељених места чија фаза имплементације ће почети ускоро а финанасира је Влада Краљевине Холандије износом од 8 милиона евра.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је позвао руководство и стручне тимове ове фирме да дођу у Лесковац и обиђу Фабрику за пречишћавање отпадних вода као и потенцијалне локације тако да се њихова посета очекује у предстојећем периоду.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија