wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је првог радног дана у 2021. години одржао састанак са директорима јавних и јавно комуналних предузећа, директорима установа, начелником и шефовима одељења Градске управе града Лесковца. На састанку су сумирани резултати остварени у протеклој 2020. години и говорило се о плановима за текућу 2021.

Данас је, традиционално, уприличен и обилазак запослених у Градској управи.

Градоначелник Цветановић је са председником Скупштине града Лесковца мр Александром Ђуровићем и сарадницима из Кабинета обишао канцеларије запослених које се налазе у седишту града, док је заменица др Ана Јанковић Стојановић, начелник Градске управе Милош Цветановић са секретаром Скупштине Зораном Вукашиновићем и чланицама Градског већа др Александром Миловановић и Александром Ђорђевић, Јеленом Коцић и Миланом Поповићем, шефом Одељења за опште послове, посетила запослене у такозваној „Осмоспратници“, сва одељења која функционишу у оквиру Градске управе и ЈП „Урбанизам и изградња“ чије су просторије у овој згради.

Градоначелник и заменица су свим запосленима честитали новогодишње и божићне празнике и пожелели све најбоље у 2021. години.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија