wrapper

Данас је посећен Завод за јавно здравље, још једна установа која доприноси побољшању квалитета здравствених услуга у граду. Започети су радови на фасади зграде ЗЗЈЗ.

„Поред почетка радова на фасади зграде, после 25 година, у које се улаже 470.000 динара, од 2016. године завршени су радови на постављању нове ограде са расветом и парком испред објекта, урађена је термичка изолација крова и замена дела унутрашње и спољне столарије, адаптација ентеријера са заменом подова, постављање гранитне керамике у холовима и степеништу са новом оградом као и радови на адаптацији техничких просторија, a укупан износ за поменуте радове је 9.200.000 динара,“ – изјавила је директорка Завода за јавно здравље Александра Николић.

Град Лесковац је свестан да је квалитетно пружање здравствене заштите један од показатеља одговорне локалне самоуправе. Стога константно унапређује рад здравствених установа, осавремењује како њихове зграде, тако и апаратуру која је неопходна за функционисање и квалитетан рад здравствених радника.

Испред локалне самоуправе обратила се Марија Јовановић, помоћник градоначелника, и истакала да је претходне недеље градоначелник Лесковца др Горан Цветановић посетио је Општу болницу, која постаје једна од најсавремнијих установа секундарне здравствене заштите у Србији, а за добробит свих становника нашег краја, реновиране су и све здравствене амбуланте Дома здравља.

Град Лесковац ће наставити са улагањима у здравство јер као што је немачки филозоф Артур Шопенхауер рекао „здравље можда није све, али без здравља све је ништа“.

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија