wrapper

Поводом завршетка радова на замени кровног покривача на комплексу Дома културе у Грделици, одржана је данас конференција за медије.

Директор Дома културе Марко Тривунић обратио се присутнима истакавши да је вредност радова на замени кровног покривача око пола милиона динара и захвалио градоначелнику Лесковца, др Горану Цветановићу, на константној подршци. Директор Тривунић је искористио прилику да најави да ће Грделичко лето ове године бити богатијег садржаја у односу на прошлу, 2018. годину.

Присутне је у име локалне самоуправе Града Лесковца поздравила Марија Мишић, помоћник градоначелника, која је истакла следеће: „Културне установе заузимају значајно место у друштву. Оне су одраз културног идентитета једног народа, будући да дела која нуде говоре о њему, његовим обичајима, вредностима. Свестан значаја свих културних институција, Град Лесковац, на челу са градоначелником, др Гораном Цветановићем, настоји да својом подршком помогне њиховом раду”.

Мишићева је на крају додала да ће Град Лесковац и у наредном периоду подржавати развој културе која је главни предуслов за бољу и лепшу будућност.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија