wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић данас је, са председником скупштине Града Лесковца Александром Ђуровићем и руководством Спортско рекреативног центра „Дубочица“, обишао малу салу чији је кров саниран.

Са санацијом крова кренуло се крајем августа текуће године, радови су изведени 7 дана пре рока, а финансирало их је Министарство за државну управу и локалну самоуправу у висини од 3,2 милиона динара.

Присутним медијским екипама, приликом обиласка, обратила се заменица градоначелника др Јасмина Ранђеловић рекавши да Град Лесковац има одличну сарадњу са Владом Републике Србије и свим министарствима и да су доказ за то бројни пројекти, који су или ће бити изведени у нашем граду, а које финансирају министарства. Заменица Ранђеловић поменула је неке од њих попут пројекта санације хола ЛКЦ-а, који финансира Министартво културе у износу од 6 милиона, пројекта „Радимо за бољу будућност деце“ односно његово суфинансирање од стране Министарства без портфеља задуженог за демографију и популациону политику у износу од 28,5 милиона и наставак изградње хале „Дом Партизана“ за коју је Министарство спорта и омладине издвојило око 60 милиона.

Заменица Ранђеловић се због финансирања санације захвалила министру Бранку Ружићу, који је приликом недавне посете Лесковцу најавио додатне инвестиције у Град.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија