wrapper

ОТВОРЕН РЕСТОРАН "МОНТАЛЕ" У СКЛОПУ ХОТЕЛА ЛЕСКОВАЦ

„Уочи новогодишњих и божићних празника, град Лесковац добија још један ресторан који ће употпунити понуду хотела Лесковац где су привредници југа Србије на темељу старог престижа изградили модеран комплекс где данас ради преко 130 људи. Поред шест локала у којима се продаје роба познатих светских брендова, мале и велике свечане сале, од данас Лесковчани на располагању имају и савремен ресторан. Господин Марић који се упустио у овај угоститељски подухват је до сада уложио преко 700.000 евра, а са инвестицијама ће наставити с обзиром на то да нас очекује и отварање кафића који је у завршној фази припреме,“ – рекао је јуче градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић на отварању новог ресторана „Монтале“.

Опширније...

САСТАНАК ПОВОДОМ ПОТЕНЦИЈАЛНИХ УЛАГАЊА У НОВУ ФАБРИКУ У ЛЕСКОВЦУ

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је, у друштву сарадника, разговарао са господином Смиљком Костићем, некадашњим директором Дуванске индустрије Ниш и градоначелником тог града, поводом намере господина Костића да у Лесковцу изгради фабрику за производњу дувана.

Опширније...

ОТВОРЕНА ВРАТА ЗА ПРИВРЕДНИКЕ

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић ће сутра 28.10.2021. у 11.00 часова одржати састанак са привредницима који послују у Лесковцу.

Опширније...

СЕДНИЦА БФЦ КЛУБА У НИШУ

У просторијама Научно- технолошког парка у Нишу данас је одржана друга седница БФЦ клуба. Седници је, имајући у виду да је Лесковац члан председништва овог клуба, присуствовао и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић.

Опширније...