wrapper

На основу Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за град Лесковац за 2016. годину и Програма рада са финансијским планом Фонда за развој пољопривреде града Лесковца за 2016. годину, обавештава удружења, задруге, месне заједнице, домове култура које се баве организовањем сајмова, изложби и манифестација и које учествују на сајмовима, изложбама и манифестацијама, а све у циљу развоја потенцијала села и промоције руралних средина могу да поднесу Захтев за доделу подстицајних средстава, а у оквиру мере: ТРАНСФЕР ЗНАЊА И РАЗВОЈ САВЕТОДАВСТВА  –  УНАПРЕЂЕЊЕ  ОБУКА  У  ОБЛАСТИ  ПОЉОПРИВРЕДЕ  И РУРАЛНОГ РАЗВОЈА, ШИФРА МЕРЕ 305., Информативне активности: сајмови изложбе, манифестације, студијска путовања, шифра инвестиције: 305.2.

Укупан буџет за наведену шифру инвестиције је 800.000,00 динара.

Заинтерсована удружења, задруге, месне заједнице, правна лица подносиће Захтев са пратећом документацијом све до утрошка опредељених средстава у 2016. години.

ЗАХТЕВИ ЗА ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА СЕ ПРЕУЗИМАЈУ У ПРОСТОРИЈАМА АГЕНЦИЈЕ ЗА ЛОКАНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ ГРАДА ЛЕСКОВЦА КАНЦЕЛАРИЈЕ БР, 8., 12., И 14. НА АДРЕСИ: ТРГ РЕВОЛУЦИЈЕ БР. 45.

ПОЗИВАМО ВАС ДА СЕ ЗА СВЕ ДАЉЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ВЕЗАНЕ ЗА НАВЕДЕНО ОБАВЕШТЕЊЕ МОЖЕТЕ ОБРАТИТИ АГЕНЦИЈИ ЗА ЛОКАНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ ГРАДА ЛЕСКОВЦА (ЗГРАДА ОСМОСПРАТНИЦЕ, СРЕДЊИ УЛАЗ, ДРУГИ СПРАТ), У ПЕРИОДУ ОД 08.00 ДО 14.00 ЧАСОВА ИЛИ ДА НАС КОНТАКТИРАТЕ НА ТЕЛЕФОН: 016 216 961.

УПРАВНИ ОДБОР ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ ГРАДА ЛЕСКОВЦА

 

Текст конкурса можете преузети ОВДЕ.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија