wrapper

Градске вести

ОДРЖАНА 26. СЕДНИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

На данашњој седници Градског штаба за ванредне ситуације Града Лесковца в.д. директора Завода за јавно здравље др Алекандра Николић обавестила је присутне да се и даље очекују резултати 49 узорака послатих на анализу те да број заражених корона вирусом на територији Jабланичког округа износи 67 лица, од тога у Лесковцу 62, у Власотинцу и Медвеђи по два оболела и у Бојнику један.

Опширније...

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЦВЕТАНОВИЋА ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА РОМА

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је поводом 8. априла - Светског дана Рома упутио честитку свим припадницима ромске популације града Лесковца:

Опширније...

ГРАЂАНИ ЗАДОВОЉНИ КАНИСТЕРИМА СА ДЕЗИНФЕКЦИОНИМ СРЕДСТВОМ

Канистери са растровом натријум хипохлорита који су постављени испред Лесковачког културног центра и главне Поште и даље су доступни свим заинтересованим грађанима.

Опширније...

КОМПАНИЈА ПВВ НАБАВИЛА НОВО ВОЗИЛО ЗА ПРАЊЕ КОНТЕЈНЕРА

Компанија ПВВ набавила је ново возило за прање контејнера чиме је подигла квалитет пружања својих услуга на виши ниво. Вредност ове машине износи 548 хиљада евра.

Опширније...

ЈАБЛАНИЧКИ ОКРУГ БЕЛЕЖИ 67 ОБОЛЕЛИХ

Пета недеља епидемије, која на основу искустава других земаља представља најкритичнији период када је број заражених у великом порасту, је у току. Ни град Лесковац није изузетак од тог правила, и очекивано је број заражених вирусом SARS-COV-2 порастао. Градоначелник Лесковца и командант Штаба за ванредне ситуације  др сци. мед. Горан Цветановић је на данашњој конференцији за медије изнео најновије податке о броју заражених и остале важне информације.

Опширније...

ЈУРА РАДНИЦИМА УПУТИЛА САОПШТЕЊЕ О ДАЉЕМ РАДУ

На данашњој конференцији за медије градоначелник и командант Штаба за ванредне ситуације града  Лесковца др сци. мед. је говорио о састанку који је јуче одржан са руководством јужнокорејске компаније „Јура“, нагласивши да је тиме прешао границе надлежности градоначелника с обзиром на то да град Лесковац не може да утиче на одлуке које приватни инвеститори доносе, као и то да он нема механизам да затвори било коју фабрику.

Опширније...

ДИНАРСКИ И ДЕВИЗНИ РАЧУН ЗА ДОНАЦИЈЕ COVID-19

Градоначелник Лесковца и командант Градског штаба за ванредне ситуације др сци. мед. Горан Цветановић је на данашњој конференцији обавестио јавност да су отворени динарски и девизни рачун за добровољне уплате свих грађана добре воље који желе да дају свој допринос борби против заразне болести COVID-19.

Опширније...

У ТОКУ ЈЕ НАБАВКА НАМИРНИЦА ЗА 27.053 ПАКЕТА ПОМОЋИ

На данашњој конференцији за новинаре градоначелник и командант Градског Штаба за ванредне ситуације др сци. мед. Горан Цветановић је обавестио јавност да је спровођење одлуке Градског већа која се односи на поделу пакета са основним животним намирницама и средствима за хигијену у току, те да ће свих 27.053 пакета бити испоручени пензионерима са примањима нижим од 30.000 динара и корисницима социјалне помоћи.

Опширније...

ПОСТАВЉЕНИ КАНИСТЕРИ СА ДЕЗИНФЕКЦИОНИМ СРЕДСТВОМ

Град Лесковац је у сарадњи са компанијом Progen solutions за све заинтересоване грађане обезбедио 20 хиљада литара средства за дезинфекцију површина и предмета. Припрему и дистрибуцију дезинфекционих средстава врши ЈКП "Комуналац".

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија