wrapper

Градске вести

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ОШ "ВАСА ПЕЛАГИЋ"

Од данас ће ученици и запослени у Основној школи „Васа Пелагић“ радити у пријатнијем, комфорнијем и модернијем амбијенту јер је реконструкција ове образовно-васпитне установе која укључује реновирање фасаде, крова, замену олука и громобранске конструкције и набавку опреме, завршена.

Опширније...

25 МЛАДИХ ДОБИЛО СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ПОКРЕТАЊЕ СОПСТВЕНОГ БИЗНИСА

У Свечаној сали града Лесковца одржана је конференција поводом доделе уговора особама које су добиле субвенције за самозапошљавање у износу од 200.000.

Опширније...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ДР ГОРАН ЦВЕТАНОВИЋ ОТВОРИО ОВОГОДИШЊИ РОМСКИ БАЛ

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић је са сарадницима, у име Града Лесковца, присуствовао Ромском балу одржаном прошле недеље и свечано га отворио.

Опширније...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛЕСКОВЦА ЧЕСТИТАО СЛАВУ СВЕТИ ЈОВАН

“Свим суграђанима који вечерас и сутра славе Светог Јована Крститеља честитам крсну славу са жељом да је проведу са најдражима у миру, срећи, љубави и благостању.

Срећна слава!“

Опширније...

УРЕЂЕНА ЈАВНА ПОВРШИНА У НАСЕЉУ ЗЕЛЕ ВЕЉКОВИЋ

Jавно-комунално предузеће „Комуналац“, представници Одељења за заштиту животне средине, Одељења комуналне полиције и компаније ПВВ данас су спровели акцију чишћења и уређења јавне површине у насељу Зеле Вељковић. Акција је обухватила комплетно сређивање јавне површине у том насељу, рад чистилица, поткресивање и корекцију дрвећа, као и кошење ниског и високог растиња, као и сакупљање лишћа.

Опширније...

ПРИЈАВА ЗА АУДИЦИЈУ "СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ" ЈЕ У ТОКУ

Град Лесковац је и ове године свим својим младим становницима омогућио да постану део највећег дечјег музичког такмичења у Србији.

Опширније...

НАЈВЕЋИ ОДАЗИВ АКЦИЈИ ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ ДО САДА

Данас у 8 часова у Свечаној сали Града Лесковца почела је акција добровољног давања крви којој се до 14 часова одазвало 103 људи, што је по речима запослених у Црвеном крсту у Лесковцу рекордан број.

Опширније...

ВЕЛИКИ БРОЈ ДЕЦЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНОМ СВЕТОСАВСКОМ ТУРНИРУ У ПЛИВАЊУ

Традиционални турнир у пливању у оквиру светосавских свечаности је одржан данас у Спортско рекреативном центру Дубочица.

Опширније...

ПОДЕЛА ПАКЕТИЋА У ДОМУ КУЛТУРЕ У ВУЧЈУ

Велика подела празничних пакетића је данас настављена у вучјанском крају када је у Дому Културе Вучје за децу из Вучја, Накривња, Чукљеника, Брзе и Горине приређена је представа а даривано је 350 поклона.

Опширније...

ЛЕСКОВАЦ ДОЧЕКАО ПРАВОСЛАВНУ НОВУ ГОДИНУ УЗ НАТАШУ БЕКВАЛАЦ

Једна од најпопуларнијих певачица са наших простора, Наташа Беквалац, је синоћ, на дочеку православне Нове године, Лесковчанима приредила концерт за памћење. Неколико хиљада гледалаца, превасходно младих, је испунило Широку чаршију и углас певало бројне хитове које је Беквалчева са својим бендом пуних два сата изводила за њих.

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија