wrapper

Радови на изградњи Далматинске улице у насељу Анчики започети почетком априла данас се приводе крају.

Саобраћајница, чије се асфалтирање завршава данас, изграђена је у дужини од 215 метара и за те намене издвојено је 2,3 милиона динара.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић овом приликом истакао је следеће: „Град Лесковац уређује велике улице као што је улица 28. марта, Светоилијска, Млинска улица и друге, али паралелно са њима обраћа пажњу и на оне мање. Након завршетка Устаничке улице прошле недеље мештани те улице славили су што су након 60 година добили асфалтирану улицу. Што значи да мање средине то више цене и много им више значе. Оно што не може нико да оспори је да смо у последњих 6 година асфалтирали преко 30.000 метара асфалтираних улица, преко 530 милиона је уложено у то, и то су резултати са којима са поносом излазимо пред наше грађане. Драго ми је да данас становници Далматинске улице добију модеран асфалт и после дуго година имаће и они квалитетније улице за живот.“

Зоран Димитријевић, мештанин насеља Анчики захвалио се градоначелнику и локалној самоуправи и истакао да је изградња улице веома значајна за све њене становнике.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија