wrapper

Чланови месне заједнице „Вељко Влаховић“ данас су уручивали социјалне пакете оним породицама којима је помоћ била најпотребнија.

Испред МЗ „Вељко Влаховић“ присутнима се обратио Тихомир Митић, члан Савета ове месне заједнице и истакао да традиционално, већ 42. пут заредом организују овакве акције, а притом се захвалио градоначелнику, др Горану Цветановићу и Граду на подршци.

„У време празничних еуфорија, када смо сви окружени најмилијима, нажалост има и оних у чијим домовима нема празничног узбуђења. Не смемо заборавити на оне који су социјално угрожени, којима је од великог значаја чак и најмања пажња. Чланови месне заједнице „Вељко Влаховић“, традиционално обилазе социјално угрожене суграђане, уручујући им том приликом хуманитарне пакете. Желим да похвалим ову месну заједницу и да апелујем на председнике других месних заједница да следе овај позитиван пример,“ – рекла је Александра Стојановић, ПР градоначелника Лесковца.

„Свим суграђанима честитам новогодишње и божићне празнике, са поруком: Будимо хумани! Наше мало, некоме значи све!“ – додала је Стојановићева.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија