wrapper

Друштво

СПИСАК МАЛОПРОДАЈНИХ ОБЈЕКАТА И АПОТЕКА КОЈЕ ЋЕ БИТИ ОТВОРЕНЕ У НЕДЕЉУ УЈУТРУ

Као и прошле недеље, и ове, 29.03.2020. године, ће, од 04 до 07 часова ујутру, врата малопродајних објеката бити отворена за снабдевање лица старијих од 65 година.

На следећем линку Владе Републике Србије можете пронаћи списак малопродајних објеката који ће бити отворени широм Србије:

Опширније...

БИБЛИОТЕКА ПЕНЗИОНЕРИМА ДОСТАВЉА КЊИГЕ НА КУЋНУ АДРЕСУ

Град Лесковац и библиотека „Радоје Домановић“ организовали су доставу књига на кућну адресу свим суграђанима који због ограничења кретања не смеју напуштати своје домове.

Опширније...

ОДРЖАНА 21. СЕДНИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Данас је одржана двадесет и прва ванредна седница Штаба за ванредне ситуације на којој су разматране постојеће и усвојене нове наредбе, закључци и препоруке у циљу једнообразног поступања свих органа у условима проглашења ванредног стања ради спечавања, сузбијања и гашења епидемије вируса COVID-19 на територији нашег града.

Опширније...

ТРОЈЕ ЉУДИ ЗАРАЖЕНО ВИРУСОМ COVID-19 У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Након 21. седнице Штаба за ванредне ситуације одржана је конференција за медије на којој су командант овог штаба и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић, директорка Завода за јавно здравље Лесковац др Александра Николић и директор Опште болнице Лесковац др Небојша Димитријевић говорили о актуелној ситуацији у нашем граду.

Опширније...

ФАБРИКЕ У ЛЕСКОВЦУ РАДЕ СМАЊЕНИМ КАПАЦИТЕТОМ ИЛИ ПОТПУНО ОБУСТАВЉАЈУ РАД

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић данас је у Свечаној сали града говорио о раду фабрика страних инвеститора у Лесковцу.

Опширније...

ВРТИЋИ У ЛЕСКОВЦУ СЕ НЕЋЕ ПЛАЋАТИ У ТОКУ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић данас је на конференици за медије изнео податак да родитељи деце која су до проглашења ванредног стања боравила у објектима Предшколске установе „Вукица Митровић“ неће плаћати услуге овој установи за период трајања ванредног стања.

Опширније...

ПЕТ УЗОРАКА ИЗ ЛЕСКОВЦА ПОСЛАТО НА АНАЛИЗУ

На данашњој конференцији за медије, градоначелник Лесковца и командант Градског штаба за ванредне ситуације др сци. мед. Горан Цветановић је присутним медијским екипама дао податак да је у Лесковцу вирус COVID-19 још увек потврђен код једног пацијента, а да је институту „Торлак“ послато пет узорака на анализу. Четири особе чији су узорци послати су са територије Лесковца, а једна из Власотинца.

Опширније...

21. ГОДИНА ОД ПОЧЕТКА НАТО АГРЕСИЈЕ

  1. марта 1999. почела је НАТО агресија на нашу земљу, тим поводом градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је рекао:
Опширније...

ОДРЖАНА ЈОШ ЈЕДНА, 20. СЕДНИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Градоначелник Лесковца и командант Градског штаба за ванредне ситуације др сци. мед. Горан Цветановић данас је сазвао још једну ванредну, 20. седницу штаба.

Опширније...

ПРВИ СЛУЧАЈ ВИРУСА COVID-19 У ЛЕСКОВЦУ

У Лесковцу је регистрован први случај оболелог од вируса COVID-19. Пацијент je за викенд хоспитализован у Служби за инфективне болести Опште болнице Лесковац и јуче је у вечерњим часовима стигла потрда из Института Торлак да је позитиван на COVID-19. Пацијент ће бити транспортован и хоспитализован у Клиничком центру у Нишу с обзиром на то да је процедура таква да се сви регистровани случајеви са југоистока упућују на ту здравствену установу. Овим поводом је сазвана конференција за медије на којој су о промењеном епидемиолошком стању говорили градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић, директорка Завода за јавно здравље Александра Николић и директор Опште болнице Лесковац Небојша Димитријевић.

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија