wrapper

Лесковац је од данас, једини центар на југу Србије у којем ће пацијенти са различитим компликацијама и проблемима моћи да се лече кисеоником. Отварању је присуствовао градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић, као и многи доктори и грађани.

Томислав Петровић, власник ове клинике „Герако“ , је приликом отварања реко: „ Идеја о отварању хипербаричне коморе у нашем граду рођена је пре неколико година. Жеља је била да нашим суграђанима, Лесковчанима, пружимо приступ овој јединственој и врло ефикасној методи и да наш град буде један од ретких који ће свим заинтересованима пружити могућност коришћења савремене медицине.“ Захвалио је градоначелнику Лесковца др Горану Цветановићу и Општој болници Лесковац уз чију помоћ је ова идеја реализована.

Присутнима се обратио и градоначелник Лесковца, који је том приликом рекао:„Отварањем клинике „Герако“ направили смо још један корак ка будућности, ка савременим методама лечења. Лесковац ће надалеко постати чувен и по методи хипербаричне оксигенације, с обзиром на то да се ова метода у вишемесној комори спроводи само у Београду и Врњачкој Бањи, “ нагласио је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Поред хипербаричне коморе у клинци „Герако“ биће пружене услуге из педијатрије и хирургије.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија