wrapper

Чланци поређани по датуму: децембар 2016

Акција уређења јавне површине у насељу „Славко Златановић“ коју су Одељење за заштиту животне средине, Одељење комуналне милиције, ЈКП „Комуналац“ и компанија „ПВВ“ започели јуче, настављена је и данас.

Овом приликом уклоњена је велика количина отпада, а надлежне службе су апеловале на становнике овог дела града да отпад уклањају на местима предвиђеним за то како не би поново дошло до стварања дивље депоније.

Запослени у Градској управи, ЈКП „Комуналац“, ЈКП „Грделица“, ЈКП „Топлана“, ЈКП „Урбанизам и изградња", ЈП „Пијаца“, Центру за социјални рад, Дому културе Печењевце данас су чистили своје канцеларије. Просторије Народног позоришта и Лесковачког културног центра су комплетно очишћене у току припрема за 13. Лесковачки интернационални фестивал филмске режије, а запослени у Центру за стручно усавршавање ће своје канцеларије уредити сутра због семинара који се данас тамо одржава. Остале институције и предузећа се ову акцију спровести следећег викенда.

петак, 25 септембар 2020 21:23

IN MEMORIAM: ГОРАН ПАСКАЉЕВИЋ

Прослављени српски филмски редитељ Горан Паскаљевић преминуо је у 74. години. Дубок траг у кинематографији оставио је остварењима „Варљиво лето '68“, „Буре барута“, „Време чуда“, „Танго аргентино“, „Туђа Америка“. Режирао је и први филм у индијско-српској копродукцији „У земљи богова“.

петак, 25 септембар 2020 20:56

ТРИНAЕСТИ LIFFE У ЛЕСКОВЦУ

Уважени господин Горан Паскаљевић, аутор 30 документарних и 13 играних филмова, први српски режисер који је добио награду "Бернард Вики Мост" за хуманизам у својим делима, носилац француског Ордена уметности и књижевности, је нажалост преминуо на дан када је проглашен лауреатом Лесковачког интернационалног фестивала филмске режије који је вечерас по 13. пут отворен у Народном позоришту Лесковац.

Страна 1 од 1037

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија