wrapper

Чланци поређани по датуму: децембар 2016

Привредна комора Србије је преко свог огранка у Лесковцу који заступа привреднике из Јабланичког и Пчињског округа данас организовала уручење захвалница најзаслужнијим појединцима, институцијама и организацијама које су дале велики допринос у борби против заразне болести Ковид-19.

Данас у сарадњи са изумитељима и заљубљеницима у бицикл, а уз подршку Техничке школе „Раде Металац“ и града Лесковца, у Центру за стручно усавршавање у образовању је обележен Међународни дан бицикла.

Савет за безбедност Града Лесковца и Организација за безбедност и сарадњу у Европи од 2014. остварују одличну сарадњу. С обзиром на то да се ова највећа је светска међувладина организација бави питањима безбедности, на молбу градског Савета за безбедност граду Лесковцу је упућена донација. Амбасадор Андреа Орицио, који руководи мисијом ОЕБС је након три месеца паузе због епидемије вируса короне, одабрао Лесковац за први град који ће посетити. Он је данас у Свечаној сали града Лесковца потписао уговор о донацији заштитне опреме Општој болници Лесковац и Дому здравља.

среда, 03 јун 2020 14:23

ОБИЛАЗАК АУТО-КУЋЕ БАНКОМ

У свој данашњи обилазак лесковачких привредника градоначелник Цветановић је уврстио и ауто-кућу Банком са традицијом дужом од двадесет година.

Страна 1 од 977

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија