wrapper

Чланци поређани по датуму: децембар 2017

Након обиласка седишта Академије струковних студија Јужна Србија у Лесковцу, министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић посетио је и градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића и присуствовао састанку са директорима свих основних и средњих школа у Лесковцу у сали Скупштине града.

Данас је у Лесковцу боравио министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић са својим сарадницима. Министар Ружић је, заједно са градоначелником Лесковца др сци. мед. Гораном Цветановићем посетио седиште Академије струковних студија Јужна Србија, поводом потписивања уговора о дуалном моделу студија на Одсеку за пословне студије у Лесковцу са привредницима из Лесковца, Ниша, Алексинца, Палића, Власотинца.

Из буџета града Лесковца, у оквиру Одлуке о финансијској подршци породици са децом на територији града Лесковца, данас су 82 породиље добиле једнократну помоћ. Незапосленим породиљама исплаћено је 20 хиљада динара, а 10 хиљада запосленим.

Укупно је исплаћена сума у износу од 1.070.000 динара.

среда, 21 април 2021 00:00

Здравство

Лесковачко породилиштe

У Лесковачком породилишту за 24 сата рођене су пет бебе. Две девојчице и три дечака.

Хитна помоћ

У хитној служби лесковачког Дома здравља и претходне ноћи било је доста интервенција: 30 кућнe посете лекара, амбулантно су прегледана 36 пацијента.

Страна 1 од 1169

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија