wrapper

Чланци поређани по датуму: децембар 2017

Данас је из градског буџета исплаћен износ од 2,7 милиона динара за изградњу објекта месне заједнице у Доњем Крајинцу. Месна заједница у Доњем Крајинцу гради се из темеља, а укупна вредност уговорених радова је 12,4 милиона динара.

Град Лесковац другу годину заредом, у сарадњи са Министарством рударства и енергетике, опредељује средства за програм енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова.

У току предстојећег викенда, 10. и 11. децембра са почетком од 15 часова, на свим локалним телевизијама (ТV Leskovac, TV 4S и TV К-1) моћи ћете да погледате емисију о јубиларној, 50. скупштини Сталне конференције градова и општина – Савеза градова и општина, одржаној 7. децембра у хотелу Metropol Palace у Београду. Као председник Сталне конференције градова и општина, седници је председавао градоначелник Лесковца, др сци. мед. Горан Цветановић.

Данас су у Свечаној сали града Лесковца подељени уговори за самозапошљавање. За 35 уговорних лица ради оснивања радње или неког другог облика предузетништва, привредног друштва, из различитих делатности и заната, од угоститељства, фризерских салона, преко покретања адвокатских кацеларија, пекара, до отварања агенција за консалтинг и др. у току данашњег дана биће исплаћено по 300.000 динара, укупно 10,5 милиона динара.

Страна 1 од 1581

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија