wrapper

Чланци поређани по датуму: децембар 2017

Камерни оркестар Аморозо већ 20 година оплемењује културну сцену Лесковца. Својим наступима, на којима изводи ремек-дела уметничке музике, задовољава и најистанчанији укус многобројних поштовалаца класичне музике. У препуној сали Народног позоришта Лесковац је тим поводом одржан и концерт Стефана Миленковића, чувеног виртуоза на виолини.

У Свечаној сали града Лесковца данас је поводом Међународног дана особа са инвалидитетом организован традиционални пријем за представнике различитих удружења особа са инвалидитетом са територије града Лесковца. На пријему се двадесетак представника десет удружења из области социјалне заштите сусрело са министром за рад, борачка и социјална питања Николом Селаковићем, који данас борави у Лесковцу и градоначелником Лесковца др сци. мед. Гораном Цветановићем.

Након обиласка СРЦ Дубочица министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић су посетили изложбу ликовних радова Удружења за помоћ МНРО и корисника Дневног боравка дуга под називом „Сањајмо боје, није важно да л’ су моје или твоје“ у холу Лесковачког културног центра.

Данас је у Свечаној сали града Лесковца одржан пријем за једног од најпознатијих виртуоза на виолини Стефана Миленковића и камерни оркестар Аморозо, све поводом 20 година постојања и успешног рада овог камерног оркестра и концерта који се одржава истог дана. Организовани пријем је својим присуством увеличао и министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Никола Селаковић.

Страна 1 од 1575

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија