wrapper

Данас је трећи и последњи дан турнира "Омладинска златна рукавица" који је довео велики број младих боксера са простора бивше Југославије у Лесковац.

Овај турнир који организује Боксерски савез Србије, а под покровитељством града Лесковца, има за циљ промоцију спорта, спортског духа и здравог начина живота. У име града Лесковца и градоначелника др Горана Цветановића гледаоцима мечева у СРЦ "Дубочица"  се обратио помоћник градоначелника Андрија Атанасковић који је поручио:

„Драго ми је Лесковац  домаћин и организатор овогодишњег турнира који сваке године припрема Боксерски савез Србије. С обзиром на то да се наш град дичи богатом боксерском историјом али и да лесковачка публика воли спорт и спортска дешавања сигуран сам да ћемо вечерас сви заједно уживати у финалним борбама.

Овај турнир се не одржава случајно у Лесковцу: постоје четири боксерска клуба које град здушно помаже и подржава . А треба поменути и наше младе репрезентативце у боксу Алексу Митића и Марка Доцића, чланове клуба Југбоксинг. Ови млади момци који свој град свуда у свету представљају на најлепши могући начин су наш понос и дика и треба подржати њихов таленат, труд и успех како би што се што већи број деце посветио спорту и здравом начину живота.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија