wrapper

Чланови клуба „4х4 Јустинијана прима“ јуче су обележили славу клуба Светог Николу летњег.

Овогодишњи домаћин славе био је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић који је свим члановима честитао славу и госте дочекао речима:

„Указали сте ми велику част да данас будем домаћин славе и да дочекам све наше драге пријатеље. Хвала вам на томе. Клуб „4х4 Јустинијана прима“ основан је ради остваривања циљева у области туризма и очувања културног и историјског наслеђа у земљи и региону. Подизања еколошке и грађанске свести о очувању природе и уживања у природи, промовисања, развоја и унапређења аутомобилског туризма и те циљеве успешно реализује од свог оснивања 2016. године.“

Након поздравног говора градоначелника свим присутнима приказан је филм о активностима клуба „4х4 Јустинијана прима“. Госте је кроз филм водио председник клуба Горан Јовић коме је градоначелник Цветановић предао славу.

Славски колач пресекао је протојереј јабланички, Далибор Стевановић, који је казао како чланови клуба „4х4 Јустинијана прима“ поред активности којима повезују Јабланички округ са осталим окрузима и земљама у региону, посећују верске објекте и помажу оне којима је то неопходно.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија